Saturday, August 20, 2016

[Deviant Food] Daging Grill Black Pepper Percubaan Yang Berjaya

0 comments

[Deviant Food] Daging Grill Black Pepper Percubaan Yang Berjaya, Steak Black Pepper, Daging Masak Black Pepper, Daging Lada Hitam

°

[Deviant Food] [Deviant Food] Daging Grill Black Pepper Percubaan Yang Berjaya. Sebenarnya semenjak ada magic pan macam-macam nak masak. Senang. Lagipun sekarang ni kalau boleh dan seboleh-bolehnya nak elakkan makanan bergoreng. Daging grill ini adalah percubaan pertama. Guna daging lembu tempatan..

 

Tiada resepi istimewa cuma percubaan mencampur bahan-bahan tertentu dalam perapan daging. Bahan-bahan yang diguna pakai dalam perapan ialah bawang putih dan bawang merah yang diblend, serbuk jintan manis, lada hitam yang ditumbuk, sos tiram dan garam secukupnya.

 

Masa menggaulkan tu boleh la gaulkan sekali kentang. Nanti masa grill kentang tu ada la sedikit perasa perapan. Masak jangan terlalu well done nanti keras nak menguyah. Mungkin sebab ni lembu tempatan kot. Lepas ni nak cuba daging lain pulak…hahaha

 

Jadi keputusan pada percubaan ini.. Oklaaaaaa…hahaha bahan perasa yang dicampur campak sedap jugak. main belasah je ikut naluri nak letak apa. Daging Grill Black Pepper Percubaan Yang Berjaya. Yesss..!!

 

Lepas ni nak masak apa pulak yek?

°

°

°

Sunday, July 31, 2016

Kenapa Aku Hadir Seminar Google Adwords G-Step Up Sifu Wan Mus?

5 comments

Kenapa Aku Hadir Seminar Google Adwords G-Step Up Sifu Wan Mus?, Google Adwords, Google, Berniaga Dengan Adwords, Cara Menggunakan Adwords, Tips Adwords, Sifu Wan Mus, Targetted Ads, Ads, Online Ads,

Kenapa Aku Hadir Seminar Google Adwords G-Step Up Sifu Wan Mus? Kerana dalam masa sehari lebih 4.36 Billion pengguna internet menggunakan google. Asal ingin mencari sesuatu, “Ala kau google je la..” even cara-cara untuk goreng cekodok pun orang google. Jadi anda rasa apa yang akan berlaku pada sales anda jika hanya 5% daripada jumlah pengguna tersebut berminat membeli apa yang anda jual?

 

Jadi kenapa aku hadir Seminar Google Adwords G-Step Up Sifu Wan Mus ni? sebab ada banyak part yang aku masih belum faham. Sebelum ni belajar tak berapa fokus dan aku tak tahu part mana yang aku perlu bertanya. Pengetahuan basic mengenai Google Adwords tu dah ada, cuma nak tahu part yang perlu aku bertanya.

 

Spend RM100 untuk adwords boleh dapat untung bersih jualan RM1700.00. Trial aku sebelum ini. Kalau nak bandingkan dengan platform lain, google adwords lebih targetted. Sebab orang google apa yang diorang nak. 

 

Seminar Google Adwords G-Step Up Bersama Sifu Wan Mus semalam sangat membantu mereka yang betul-betul ingin menaikkan lagi sales jualan. Sangat enjoy seminar yang disampaikan. Cuma part gabungan roh dan jasad tu aku rasa macam lain macam. Sebab aku dah set hadir untuk sedut ilmu adwords dan aku tak menjangka ada slot untuk “roh dan jasad” dari motivator jemputan.

 

Seminar pada 30hb semalam bermula pukul 8.30AM dan habis lebih kurang pukul 10.30PM. Tapi aku terpaksa balik sebelum Isya’ ada hal yang tak dapat di elakkan. Kalau berpeluang nak sangat hadiri kelas Google Adwords Start Up pula, tapi fulus tak mengizinkan..hehehe

 

Apa-apa pun Seminar Google Adwords G-Step Up bersama Sifu Wan Mus semalam memang terbaik..! Aku sangat sarankan mereka yang berniaga yang rasa sales suam-suam kuku dan nak tingkatkan lagi sales, sertailah seminar yang oleh Sifu Wan Mus ini adakan.

 

Sangat berbaloi.. Semoga Sifu Wan Mus menghalalkan ilmu yang disampaikan.

°

°

°

Thursday, July 28, 2016

Firmax3 Merawat Kucing Tempang Dalam Masa 3 Hari

1 comments

Firmax3 Merawat Kucing Tempang Dalam Masa 3 Hari, Firmax3, Krim Nano Firmax3, RF3 World, Krim Ajaib, Tempang, Kucing Sakit, Merawat Kucing Sakit, Anak Kucing, Kitty, Kitten

 

Firmax3 Merawat Kucing Tempang Dalam Masa 3 Hari. Krim Nano Firmax3 bukan sahaja sesuai untuk segenap lapisan umur malah turut berupaya merawat haiwan. Aku dah bertahun menggunakan Firmax3 ni.. sekarang baru nak cerita di blog..hehehe

 

Sangat banyak kebaikkan menggunakan Krim Nano Firmax3. Sebab ianya bukan sahaja untuk kecantikkan malah untuk kesihatan. Tapi aku pakai bukan untuk menjadi cantik tapi terpaksa. Aku guna untuk merawat masalah radang kulit dan sakit tulang belakang. Krim Firmax3 ini bertujuan untuk menstabilkan hormon. Apabila hormon tidak stabil itu yang datang pelbagai penyakit tu.

 

Arwah mama pun pernah guna krim Firmax3 ni dan ternyata penyakit kencing manisnya semakin berkurangan, dia lebih bertenaga, kulit lebih awet muda bagi wanita yang sudah berusia 62 tahun.

 

Ada masa aku cerita lagi apa kegunaan Firmax3 pada kesihatan dan kecantikkan. Sekarang ni aku teruja bila kucing yang aku rawat ni kembali boleh berlari. Sembuh dari tempang. Meh tengok video dia semasa tempang dan sesudah dirawat menggunakan Firmax3.

 

 

Ada kes, kucing yang matanya bengkak kerana jangkitan alhamdulillah pulih dah, kucing yang mata sering berair, dan kucing yang ada ketumbuhan pada mata pun dah sembuh. Boleh tengok dan baca testimoni-testimoni di Page Firmax3 Solutions. Boleh tengok kat sidebar blog ni.

 

Meh layan gambar si kucing yang dah sihat segar bugar ni tido..hahahaha.. benci aku..!

 

Firmax3 Merawat Kucing Tempang Dalam Masa 3 Hari, Firmax3, Krim Nano Firmax3, RF3 World, Krim Ajaib, Tempang, Kucing Sakit, Merawat Kucing Sakit, Anak Kucing, Kitty, Kitten

Mata dah kuyu lepas makan.. sat lagi tido la tu.. teruskan klik readmore untuk lihat banyak lagi gambar kucing yang tak sedar diri..hahaha

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Total Pageviews

Backlinks

Contact Me